گروه  دوچرخه سواری و طبیعتگردی آنادانا- همدان

گروه دوچرخه سواری و طبیعتگردی آنادانا- همدان

هرکجا سازی شنیدی ، شعر و آوازی شنیدی، از دلی رازی شنیدی ، یاد ما کن.
گروه  دوچرخه سواری و طبیعتگردی آنادانا- همدان

گروه دوچرخه سواری و طبیعتگردی آنادانا- همدان

هرکجا سازی شنیدی ، شعر و آوازی شنیدی، از دلی رازی شنیدی ، یاد ما کن.

برنامه بعد

سلام. برنامه بعد گروه سفر به منطقه حفاظت شده خان اورمزد ( خان گرمز ) شهرستان تویسرکانه. چند تا از دوستان دیگر هم در این برنامه همراه ما هستند. امیدوارم این برنامه نیز خاطرات شیرین زیادی برای ما و سایر دوستان به جا بگذارد. به امید حق.

خان گرمز

عکس از  بادامی

پناهگاه شکار ممنوع خان گرمز، منطقه ای است با اکوسیستم کوهستانی، که نام خود را از کوهی به همین نام گرفته است و محدوده ای قله مخروطی شکل خان گرمز، با چشم اندازی زیبا و ارتفاع ۲۸۵۳ متر از سطح دریا، در ۳۴ کیلومتری غرب تویسرکان و جنوب غربی رشته کوه الوند و شرق دشت اسدآباد قرار گرفته است، که راه دسترسی آن از طریق جاده تویسرکان به کنگاور و جاده فرعی روستاهای و لاشجرد و کنجوران علیا فراهم می باشد این منطقه از لحاظ پوشش گیاهی و تنوع گونه های گیاهی و مرتعی و منابع تغذیه ای وحوش بسیار غنی است و عمدتاً از نوع گون و بله گوش هستند و سایر گیاهان عبارتند از: گندمیان، علف باد بزنی، کاکوتی، علف گوسفند، فرفیون و…. شش رشته چشمه دائمی و یک سرآب در دل کوه منابع آب خان گرمز و آب شرب وحوش را جهت احداث آبشخور فراهم نموده است. با توجه به برخورداری این منطقه از شرایط و عوامل زیستی مناسب حیات وحش، از جمله: دور بودن از مسیر جاده اصلی، محصور بودن جبهه شمالی آن توسط رشته کوه الوند و منابع آب کافی، جمعیت جانوری قابل توجهی را در خود جای داده است و مهمترین زیستگاه کل و بز وحشی، قوچ و میش استان به شمار می رود سایر وحوش عمده موجود در این منطقه عبارتند از:

الف- پستانداران شامل: بز و پازن، گربه وحشی، کفتار، گورکن، سمور، گرگ معمولی، گرگ سیاه، روباه، خرگوش، شغال و سنجاب نقره ای.

ب- پرندگان بومی و مهاجر شامل: عقاب طلایی، کبک، تیهو، اکراس، کبوتر، غاز خاکستری، کوکره، اگرات، قرقی، باقرقره، کلاغ نوک سرخ، کلاغ نوک زرد، سینه سرخ و بالابان.

ج- پرندگان آبزی مهاجر مانند: خروس کولی، حواصیل خاکستری، لک لک، کله سبز، آنقوت، کشیم بزرگ و…. لازم به ذکر است که زمین شناسان، جغرافیدانان، علاقمندان طبیعت وحش و گردشگران می توانند با رعایت مقررات و ظوابط سازمان حفاظت محیط زیست این اکوسیستم را مورد بازدیدهای علمی، آموزشی و تفرجی قرار دهند.

منبع: پایگاه علوم ملی داده های زمین کشور

نظرات 3 + ارسال نظر
آریا سه‌شنبه 27 فروردین‌ماه سال 1387 ساعت 11:33 http://erfanifar.blogsky.com

سلام من عاشق طبیعت هستم
چون مظهر قدرت خداست و میشه تو اون خدا رو دید بدون هیچ بهانه ای
پیروز و سربلند باشید

عابدینی چهارشنبه 28 فروردین‌ماه سال 1387 ساعت 09:43 http://peyamnama.blogfa.com/

همچنان منتظر گزارش سفر کویریتان به همراه تصاویر آ» هستم.
"چرخنامه" سوم نیز آماده شده

رسول و دلارام پنج‌شنبه 29 فروردین‌ماه سال 1387 ساعت 03:33 http://cyclotourism.blogfa.com

سلام.
این برنامه چند روزه است؟ چه روزی است؟ ساعت حرکت؟ ساعت بازگشت؟ وسایل مورد نیاز؟ و ...

موفق باشید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد